fbpx
wondersoftheseas-poster

“Wonders of the Sea” – documentarul #cool despre explorări subacvatice (2019)

În această seară va avea loc premiera documentarului 3D Wonders of the Sea, cu Arnold Schwarzenegger și Jean-Michel Cousteau în rolurile principale. Cei doi exploratori și-au luat copiii și s-au îmbarcat într-o călătorie care are ca scop descoperirea oceanelor.

Primul episod al documentarului va fi proiectat simultan în 500 de cinematografe din Statele Unite. Cadrele au fost filmate în apele dintre Insulele Bahamas și Fiji.

Explorări subacvatice cum nu s-au mai văzut niciodată

De-a lungul anilor, am făcut atât de multe lucruri, dar niciodată genul acesta de lucru. Să fiu narator într-un film documentar. De ce acum? Și de ce acest film? Ei bine, pentru că e un film important cu un mesaj important” declară Schwarzenegger în clipul de promovare.

Cu scopul de a dezvălui lumea nevăzută de sub ape astfel încât oamenii să o cunoască, să o iubească și să o protejeze, Cousteau și Schwarzenegger se scufundă în adâncul oceanului și aduc la suprafață un festin de imagini și informații despre lumea subacvatică.

Ți-ar plăcea și ție să faci explorări subacvatice?

Cea mai simplă cale de a începe cu explorările subacvatice este snorkelingul. De ce ne place atât de mult snorkeling-ul? Vezi 5 beneficii aici.

Fotografii de la ultima explorare în Marea Roșie poți vedea aici

www.barcaluizoe.ro
Barca lui Z❤️E ~ Proiect de educație subacvatică. Explorări subacvatice pe Planeta Albastră, singura care ne permite în prezent astfel de expediții.
m.me/barca.lui.zoe

Tehnologie oferită de Astel MobileB

Ți-a plăcut acest articol?

Atunci vrem să te rugăm ceva.

Dacă proiectul nostru ți se pare benefic pentru comunitate, crezi că lumea e mai frumoasă decât tableta și încurajezi activitățile sportive înseamnă că suntem în aceeași barcă.

Orice donație e un semn că munca noastră e valoroasă. Îți mulțumim!

Leave a Reply

A apărut

Ghid de Snorkeling pentru Începători

Toate informațiile de care ai nevoie pentru a descoperi ce ascunde marea sub luciul ei

stai!

Înainte să pleci intră în comunitatea pasionaților de sporturi subacvatice

Înscrie-te mai jos

Primești 1 email pe lună cu cele mai importante informații