fbpx

Dacă nu vezi

Nu înseamnă că nu există

Marea ascunde o întreagă lume sub luciul ei

Descoperă lumea subacvatică, pas cu pas, urmând instrucțiunile din Ghidul de Snorkeling pentru Începători

Tot ce trebuie să știi

Acest eBook a fost scris după 11 ani de experiență cu snorkeling în peste 10 mări de pe 3 continente. De-a lungul timpului, greșelile s-au transformat în lecții valoroase despre cum putem descoperi lumea extraordinară de sub apă în siguranță. Toate scrise într-un mod simplu și clar, astfel încât explorarea să poată începe imediat.

În acest eBook vei descoperi

De ce să cunoști lumea de sub apă

Lumea subacvatică vine cu beneficii extraordinare pentru corp și minte. Terapiile cu pești sunt bine cunoscute în întreaga lume și rezultatele sunt uimitoare. În acest caz, terapia se va face în acvariu natural. E o experiență de neratat.

Cum devii unic practicând snorkeling

Sporturile subacvatice sunt singurele care permit, aici, pe Pământ, o experiență unică. E o senzație care mai poate fi experimentată doar în afara spațiului terestru. Oare știi despre care e vorba?

Unde găsești locuri de snorkeling

E fascinant și foarte relaxant să urmărești animalele marine. La fel ca orice organism viu, au preferințele lor referitor la locul unde trăiesc. Unde poți găsi viață subacvatică din abundență? Găsești în ghid atât recomandări generale, cât și locuri specifice pe litoralul românesc. 

Care sunt măsurile de precauție

Siguranța e importantă! Mai ales în mediul acvatic. Care sunt pericolele pe care le-ai putea întâmpina? Care sunt măsurile de protecție pe care trebuie să le iei pentru a explora în siguranță? Răspunsurile le găsești în Ghid de Snorkeling pentru Începători. 

Simplu

Informațiile din Ghidul de Snorkeling pentru Începători sunt prezentate într-o manieră simplă, astfel încât oricine să le poată pune în practică de la prima citire.

Util

eBook-ul Ghid de Snorkeling pentru Începători poate fi pus în aplicare pas cu pas. Prezintă cele mai importante informații de care să ții cont când mergi la explorare.

Suport online

Suntem alături de oricine dorește să cunoască lumea extraordinară de sub apă. În cazul în care nu ai găsit răspunsuri la întrebările tale, îți răspundem personalizat. 

PDF

eBook-ul e în format PDF. Îl poți descărca pe desktop, tabletă/ mobil. Îl poți lua oriunde. În acest fel ne asigurăm că nu consumăm mai multe resurse decât necesar.

Cumpără
Ghidul de Snorkeling pentru Începători
și susține accesul la o nouă perspectivă

Despre Barca lui Zoe

Barca lui Zoe e un proiect de educație subacvatică, născut după 11 ani de explorări subacvatice în mările de pe întreg globul. De-a lungul celor 2 ani de existență oficială, Barca lui Zoe a organizat acțiuni de educație subacvatică cu peste 2000 de persoane, printre care și elevi din 5 orașe din România. Toate activitățile au o componentă puternică de ecologie. Pentru că protejăm ceea ce iubim.

Ghidul de Snorkeling pentru Începători face parte din campania de fundraising pentru proiectele educative și ecologice derulate de Barca lui Zoe.

Proiecte sociale

Săptămâna Altfel 2018-2019
Activitate de conștientizare și cunoaștere a lumii subacvatice. Exerciții de respirație și proiecții video - 170 participanți
Săptămâna Altfel 2019-2020
Activitate de conștientizare și cunoaștere a lumii subacvatice. Proiecții video pe ochelari 3D - 923 participanți
#calmsubapă 2020
Video-uri relaxante în perioada pandemiei pentru ameliorarea anxietății și a panicii
LIVE video de sub apă 2020
Transmisiuni LIVE subacvatice, zilnic. O premieră în România.
Vezi detalii aici
Previous slide
Next slide