fbpx
Corali superbi în Marea Roșie

Fotografii superbe din explorări subacvatice în Marea Roșie

Wow! Cât de mult ne bucurăm să primim fotografii de la alți exploratori! Și ne mai bucurăm să vedem din ce în ce mai mulți ochi deschiși sub apă pentru explorări subacvatice! Paradisul subacvatic merită văzut și trăit!

Iată ce puteți vedea în Marea Roșie prin explorări subacvatice

“Ne-a plăcut atât de mult încât mai mergem o dată și în martie!” ne transmite Costin Ene.

Sună familiar. Și nouă ne-a plăcut atât de mult încât mergem și în martie. Cele patru zile din noiembrie ni s-au părut prea puțin. Așa că explorările subacvatice din martie le-am pregătit pentru 7 zile și includ și o excursie de 1 zi la Marea Moartă. În căutarea adevăratului Nemo.

Zboruri low cost pentru a face explorări subacvatice…

Posibil să fie ultima explorare low cost la acel petic de Mare Roșie. Wizz își întrerupe zborurile spre Eilat începând cu aprilie. Avem o alternativă low cost de la RyanAir înspre Amman, Iordania.

Dar despre asta voi scrie cu altă ocazie. Până atunci abia așteptăm să ne reîntoarcem la Marea Roșie din Israel, de unde ne-am întors cu experiențe frumoase.

De ce ne place Marea Roșie?

De ce ne plac sporturile subacvatice?

Am scris și despre 3 pericole des întâlnite în Marea Roșie și cum își găsesc rezolvare.

Fotografii de la ultima noastră explorare în Marea Roșie.

În cazul în care vrei să mergi cu noi în explorare și ai voucher cadou*, te rog scrie-ne la m.me/barca.lui.zoe pentru a-l revendica.
*În această explorare poate fi folosit 1 singur voucher

www.barcaluizoe.ro
Barca lui Z❤️E ~ Proiect de educație subacvatică. Explorări subacvatice pe Planeta Albastră, singura care ne permite în prezent astfel de expediții.
m.me/barca.lui.zoe

Tehnologie oferită de Astel Mobile

Ți-a plăcut acest articol?

Atunci vrem să te rugăm ceva.

Dacă proiectul nostru ți se pare benefic pentru comunitate, crezi că lumea e mai frumoasă decât tableta și încurajezi activitățile sportive înseamnă că suntem în aceeași barcă.

Orice donație e un semn că munca noastră e valoroasă. Îți mulțumim!

Leave a Reply