fbpx
Bagajul minimalist

Mic! Mic! Mic! De ce prefer bagajul minimalist?

  “Cea mai mare avere e să poți trăi mulțumit cu puțin”
Platon

Luând asta în considerare, în general bagajul nostru conține minim necesar. Nu neaparat pentru perioada de explorare. Au fost călătorii în care am spălat rufe. Ale mele și ale lui S. Cu toate astea, găsesc multe avantaje stilului minimalist.

5 Avantaje mari pentru bagajul minimalist

  1. Bagaj mic = fără greutate

Cine ar alege cu greutate? De ce ar alege cu greutate? Știu că sunt trollere. Știu că au roți și știu că sunt în mare trend. Dar când pleci în explorare, nu știi niciodată ce găsești. Și după mai multe exepriențe am ajuns la concluzia că rucsacul e cel mai avantajos. În funcție de excursie folosim ~ unul mare și unul mic ~ sau ~ două mici. În 99% din cazuri am ajuns acasă cu cel puțin 3 obiecte nefolosite.

2. Mic = puține bătăi de cap

Sunt situații în care pur și simplu trebuie să iei cu tine strictul necesar: pașaport și ce ai pe tine. Un bagaj mic poate fi lăsat nesupravegheat și în siguranță. Șansele să atragă privirile sunt direct proporționale cu dimensiunea obiectului. În cazul acesta bagajul.

3. Mic = timp mai mult pentru tine

Dacă ai bagaj mic, de luat în avion, nu trebuie să fii cu 2 h înainte de decolare. Poți ajunge cu 45′ înainte.

bagaj mic

4. Mic = cheltuieli mai puține

Nu poți cumpăra mai mult de 1 obiecțel pe care cu greu îl strecori în rucsacul deja ticsit cu cele necesare. Suvenirurile pentru familie și prieteni vor deveni adevărate simboluri.

5. Mic = ecologic

Cumperi mai puțin, arunci mai puțin și planeta va fi mai sănătoasă. În plus, orice mijloc de transport ai folosi, va consuma mult mai puțin combustibil deci mult mai puțină poluare. sănătoasă.

Cu bagajul minimalist ai numai de câștigat

Concluzie: cu bagajul minimalist ai numai de câștigat!

Dacă articolul te-a inspirat câtuși de puțin, aș aprecia un semn de la tine. Lasă-mi un comentariu, un like, un share să știu că mesajul meu a ajuns cu bine.

Dacă vrei să vezi ce conține bagajul nostru mic, citește aici.

Dacă vrei să ne întrebi ceva, o poți face aici.

Barca lui Zoe ~ Proiect de educație subacvatică. Explorări subacvatice pe Planeta Albastră, singura care permite în prezent astfel de expediții.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *