fbpx

Selfie-uri subacvatice – Trendul pitzi-tech al anului 2019

Amintirile noastre sunt singurul Paradis din care nu putem fi izgoniţi.

Jean Paul

Printre cele mai fun experiențe subacvatice sunt selfie-urile. Nu am beneficiat întotdeauna de tehnologia necesară să putem imortaliza sesiunile noastre de snorkeling, dar de când o avem pusă la dispoziție de Astel Mobile, ne bucurăm de trendul selfie-urilor și al filmărilor subacvatice.

Mai jos câteva din cele mai dragi selfie-uri făcute în 2018 în timpul explorărilor. Și o mică excepție, un selfie făcut acum 4 ani pe plaja din St. Tropez, înainte de o sesiune lungă și frumoasă de snorkeling în Marea Mediterană, de-a lungul Coastei de Azur. 🙂

Aniversare subacvatică ~ Therme, București

În general, fiecare sesiune de scufundări sau snorkeling organizată de școlile de diving vine la pachet cu un C.D (cred că un USB stick ar fi un upgrade considerabil) care conține câteva fotografii și filmulețe din timpul experienței. Nu ezita să cereți aparatul foto pentru un selfie subacvatic. Va rămâne o amintire frumoasă de arătat nepoților peste ani.

Dacă plănuiți să mergeți la snorkeling independent și vreți să imortalizați momentele sau descoperirile subacvatice găsiți modele de camere subacvatice de la 99 lei pe cameredigitale.ro.

Căutările noastre despre trendul pitzi-tech al anului 2019 ne-a dus către cele mai periculoase selfie-uri. Am aflat astfel că selfiurile sunt chiar mai periculoase decât rechinii. 25 de persoane au murit în 2018 în timp ce încercau să își facă un selfie ieșit din comun.

Nu știu dacă noi suntem mai atenți în timp ce ne facem selfie-uri subacvatice sau pur și simplu e safe să faci click cu obiectivul îndreptat spre tine sub apă. Cert e că nu am simțit nici o clipă vreun pericol, ba dimpotrivă, ne-am bucurat mult să ne imortalizăm cu pești exotici, corali, stânci, stavilopozi în jurul nostru.

M-aș bucura să descopere cât mai multă lume această lume fascinantă prin experiență vie, nu doar din spatele ecranului. Dacă nu ați citit încă DE CE, o puteți face pe https://barcaluizoe.ro/5-beneficii-ale-snorkeling-ului/

Cum vrem să arate următoarea noastră explorare la Marea Roșie și Marea Moartă din martie 2019.

m.me/barcaluizoe.ro

Barca lui Z❤️E ~ Proiect de educație subacvatică. Explorări subacvatice pe Planeta Albastră, singura care permite în prezent astfel de expediții.

www.barcaluizoe.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Atunci vrem să te rugăm ceva.

Dacă proiectul nostru ți se pare benefic pentru comunitate, crezi că lumea e mai frumoasă decât tableta și încurajezi activitățile sportive înseamnă că suntem în aceeași barcă.

Orice donație e un semn că munca noastră e valoroasă. Îți mulțumim!

Leave a Reply

A apărut

Ghid de Snorkeling pentru Începători

Toate informațiile de care ai nevoie pentru a descoperi ce ascunde marea sub luciul ei

stai!

Înainte să pleci intră în comunitatea pasionaților de sporturi subacvatice

Înscrie-te mai jos

Primești 1 email pe lună cu cele mai importante informații