fbpx

Vara asta poți avea cel mai puternic ecoU în lumea subacvatică!

Te poți conecta profund cu Mama Natură, luându-i de pe umeri povara deșeurilor și apoi văzând cu ochii tăi lumea subacvatică.

Îți garantăm, schimbul merită din plin!

Cum poți face asta?

Înscrie-te la acțiunea #ecoUsubacvatic, desfășurată de Barca lui Zoe și Decathlon în perioada 15 Iulie – 15 Septembrie, parcurgând pașii de mai jos, umple sacul primit de la noi cu ambalaje, plastic sau alte resturi găsite în drumul tău, adu-l la Barca lui Zoe sau la centrele de diving partenere și sub atenta noastră supraveghere bucură-te de această nouă lume subacvatică a apelor limpezi.

Stai fără grijă!

Noi avem echipamentele potrivite să explorezi pe sub apă în siguranță! Snorkeling-ul și diving-ul pot fi considerate experiențe extreme prin prisma senzațiilor trăite, dar nu și a gradului de pericol. Respectă natura și regulile de siguranță și te vei bucura de o experiență de neuitat. Fiecare instructor de diving vine cu multă practică la pachet.

Avem tipuri diferite de măsuri de siguranță: plăci de înot, baghete de spumă și echipamente de cea mai bună calitate, oferite de partenerul nostru, care din dorința de a facilita accesul la sport, a răspuns pozitiv apelului nostru și a făcut posibilă această acțiune: Decathlon România.

Play Video

Poți opta între o experiență de tip snorkeling sau una de tip scuba discovery, însă efortul pe care îl depui va fi pe măsura experienței:


Pentru snorkeling

Strângi un sac de gunoi de 40 l și oferi o garanție de 25 lei (care ți se returnează în termen de maxim 30 de zile de la experiență în cazul în care aduci sacul plin în proporție de 75%)

Pentru scuba-discovery

Strângi un sac de gunoi de 60 l și oferi o garanție de 60 lei (care ți se returnează în termen de maxim 30 de zile de la experiență în cazul în care aduci sacul plin în proporție de 75%)

Alege cu atenție data și ora la care vrei să participi și alocă aproximativ 3 ore acestei activități. Din experiență, putem spune că aproximativ 30 de minute (sau poate chiar mai puțin) durează să umpli sacul cu gunoi adunat de pe plajă. Dacă alegi să faci asta în drumul tău spre noi, atunci cu atât mai bine! Aproximativ 45 de minute durează completarea formularelor, echiparea și instructajul. Scufundarea durează aproximativ 30 de minute, iar dezechiparea alte 30 de minute.

În cazul snorkelingului economisești puțin timp la fiecare etapă: sacul de gunoi este mai mic, deci îți va fi mai ușor să îl umpli, nu e cazul de echipare în costum de neopren și nici de dezechipare. Așadar, poți aloca aproximativ 2 ore acestui tip de experiență.

Descoperă!

Fie că vorbim de scuba discovery sau snorkeling poți să ”zbori” într-o lume cu totul nouă, pe sub apă!

Explorează! 

În perioada 15 Iulie – 15 Septembrie ai șansa de a vedea Marea Neagră cu alți ochi.

Protejează! 

Deoarece gunoiul unora poate fi comoara altora, toată aceasta experiență îți este oferită pentru a ajuta mama natură să redevină frumoasă, în schimbul unui sac cu deșeurile lăsate de alții pe plajă.

Ce trebuie să faci?

Citește cu atenție regulamentul acțiunii noastre

Știm că avem cu toții tendința să apăsăm "Sunt de acord" fără să îl citim. În cazul acesta am încercat să îl facem scurt și clar, pe înțelesul tuturor. Toate acestea întrucât este important să știi care sunt condițiile pe care trebuie să le respecți pentru a putea participa.


Completează câmpurile cu datele tale de contact

e important să fie corecte astfel încât să putem comunica cu tine pe parcursul acțiunii.

Alege tipul de experiență, data, ora și locația

Din cele disponibile.

Depune garanția

De 25 lei/ experiența snorkeling și 60 lei/ experiența scuba discovery. Reprezintă angajamentul tău ferm că vei participa la această acțiune în cunoștiință de cauză și că vei respecta regulamentul.

Provoacă alți 5 prieteni la #conectare cu Mama Natură

Om cu om și sac cu sac, facem litoralul românesc mai curat! Provoacă alți 5 prieteni la #conectare cu Mama Natură.

Vino cu sacul plin în proporție de 75%

Bucură-te de experiența subacvatică aleasă și în termen de maximum 30 de zile vei primi garanția înapoi.

De ce merită să te implici în această acțiune?

Snorkeling & Scuba Discovery:

Play Video

Implicarea în acțiunea de ecologizare:

Înscriere

Înscriere