fbpx

Experimentează

Viața ECO

Această oportunitate este rezervată doar voluntarilor care s-au implicat activ în acțiuni de ecologizare sau se implică cu această ocazie și nu implică costuri.

despre

Faptul că tu ești responsabil cu ambalajele ne afectează pe toți direct. Datorită ție trăim într-un mediu mai curat. Îți mulțumim din Barca lui Zoe. Cu atât mai mult noi, care avem nevoie de ape limpezi să ne bucurăm de lumea subacvatică. Așa că vrem să te răsplătim. Cu ce avem… Cu ce putem… Cu o experiență 90% ecologică, pe Barca lui Zoe, în Life Harbour, Limanu – cel mai fain port din România.

Stai!!! Ce?

Da… Până la sfârșitul lunii Iunie noi suntem în școli din țară cu o activitate de educație subacvatică și ecologică. Așa că Barca lui Zoe are porțile deschise. Însă doar pentru cei care au participat la acțiuni de ecologizare în ultimii 10 ani sau sunt dispuși să adune 1 sac de ambalaje de pe stradă pentru o noapte pe barcă. 2 saci de ambalaje de pe stradă pentru două nopți pe barcă. 3 saci de ambalaje de pe stradă pentru trei nopți… Cred că ai înțeles ideea.

Ce trebuie să faci

Rezervi ziua/ zilele care îți sunt convenabile din cele disponibile din calendarul trimis pe e-mail după înscriere.

Ne trimiți o dovadă că ai participat la acțiuni de ecologizare sau umpli un sac de gunoi de 60 l cu ambalaje găsite pe stradă pentru fiecare zi de cazare și ne trimiți un video scurt cu sacii plini când îi pui la tomberon.

Te bucuri de experiență!

facilități

Barca lui Zoe e un velier de 6,90 m lungime, deci nu te aștepta la nimic luxos. Înăuntru pot dormi 4 persoane (2 persoane la prova și 2 în coca). E dotat cu veselă (farfurii, pahare, boluri x 4), tacâmuri și un aragaz de camping Decathlon, pentru care trebuie achiziționată butelie (în caz că vrei să îl folosești). De asemenea, important e să ai cu tine cel puțin sac de dormit

Dușul și toaleta sunt disponibile în port, la o distanță relativ mică (30 m) de locul de acostare. Sunt păstrate în condiții foarte bune și te rog să faci la fel. Nu uita să iei cu tine prosoape, gel de duș, șampon, săpun, pastă de dinți și alte accesorii de igienă corporală.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Portul dispune și de un restaurant cu mâncare foarte bună și prețuri decente la care poți apela în cazul în care aragazul de camping nu e suficient. De asemenea, sunt disponibile (contra-cost, bineînțeles) cafea, apă, ceai, fresh-uri, prăjituri.

activități

Drumeție la Peștera Limanu

E o activitate gratuită. Din portul Life Harbour și până la Peștera Limanu sunt 3 kilometri care pot fi parcurși în 40 minute. Are o lungime de aproximativ 4000 de metri și este cea mai lungă peșteră dobrogeană. Poți citi mai multe despre această peșteră interesantă

Explorări subacvatice

E o activitate gratuită, însă necesită cel puțin un echipament minimal care costă 40 lei. Presupune plutirea la suprafața apei cu fața în jos și observarea lumii subacvatice. Activitatea poate fi practicată atât în lac, cât și în mare. Noi folosim de 3 ani echipamentul de aici: https://bit.ly/2QB8heS

Sailing pe lac sau pe mare

Dacă te bate gândul să ieși pe lac sau pe mare, e posibil, contracost. Poți închiria un skipper direct din port. Prețurile sunt în jur de 100 EUR/ zi, însă depinde foarte mult de condițiile meteorologice din ziua respectivă. Așa că cel mai bine ar fi să iei legătura cu personalul portului înainte cu o săptămână

Planeta are nevoie de noi

Noi avem nevoie de Planetă!

Da!

Mulțumesc!

Toate campurile sunt obligatorii!


Super!
Ai primit un e-mail!

Le poți spune și prietenilor despre asta

În el găsești calendarul cu datele disponibile.

Până mai sunt zile disponibile

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin

A apărut

Ghid de Snorkeling pentru Începători

Toate informațiile de care ai nevoie pentru a descoperi ce ascunde marea sub luciul ei

stai!

Înainte să pleci intră în comunitatea pasionaților de sporturi subacvatice

Înscrie-te mai jos

Primești 1 email pe lună cu cele mai importante informații